Garage Deuren

EÚn druk op de knop; uw garagedeur gaat open. Met behulp van afstandbediening hoeft u uw auto niet eens meer uit. Deze en diverse andere uitvoeringen bied Top Workum u aan.

Sterke stalen deur met horizontale of verticale profilering. Elke deur voldoet aan de strenge ISO 9001 kwaliteitseisen, wat een degelijke en veilige garagedeur als resultaat heeft.
De kanteldeur is een bekende en reeds jarenlang gebruikte constructie. Bij het openen kantelt de deur en plaatst deze zichzelf onder het plafond van de garage. Doordat de deur bij het openen wat naar buiten komt, moet voor de deuropening wat ruimte vrijgelaten worden. De deur kan voorzien worden van een loopdeur.De overheaddeur gaat bij het openen vertikaal omhoog. Hierdoor kunt u de auto direkt voor en achter de deur parkeren. De deur plaatst zichzelf onder het plafond van de garage. De sandwichconstructie met daartussen een polyeurethaan vulling, zorgt voor een goed ge´soleerd en robuust deurblad. Door de goede rubberafdichtingen rondom de deur ontstaat er een uitstekende tochtwering.Bij deze garagedeur schuiven de deurbladen om de hoek bij het openen van de deur. Een voordeel van deze deur is, dat u de deur zover kan openen als nodig is. U heeft hierdoor in feite een loopdeur.