Horren

De zomer staat voor de deur! Iedereen hoopt op zonnig en warm weer. Dit warme weer houdt in dat het in huis ook warmer wordt. Niets is dan lekkerder om de ramen open te gooien en de zomerse wind door huis te laten waaien.

De zomer brengt minder leuke aspecten met zich mee: Insecten. Deze zomergasten kunnen voor heel wat overlast zorgen. Buiten maar ook binnenshuis. De duurzame horsystemen van TOP Workum zijn hiervoor de oplossing. Wij leveren horsystemen voor ramen en deuren in verschillende vormen en maten. Onze horren zijn mooi en makkelijk in onderhoud en gebruik.


De raamrolhor Contour is een veelzijdig rolhorsysteem met als bijzondere eigenschap dat alle montagemateriaal voor het oog onzichtbaar is. Het rolhorsysteem laat zich dan ook combineren met elk interieur. De Contour is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis en kan zowel tegen als in het raamkozijn worden aangebracht. Deze veelzijdigheid in toepassing maakt de Contour geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.


Contour: de nieuwe innovatieve rolhordeur Met een fraai afgerond design sluit dit ultramoderne horsysteem feilloos aan op uw deurkozijn, zowel er tegen als er in gemonteerd. Het montagemateriaal is onzichtbaar weggewerkt, waardoor de hor zich stijlvol laat combineren met elk interieur. De Contour heeft een unieke gaasgeleiding en is geschikt voor binnen- of buitengebruik. De Contour is voorzien van een wind- en tochtbestendige gaasopsluiting met de beproefde Hamstra nylon runners.