Horren

Wanneer de zomer voor de deur staat hoopt iedereen op zonnig en warm weer. Dit warme weer houdt in dat het in huis ook warmer wordt. Niets is dan lekkerder om de ramen open te gooien en de zomerse wind door huis te laten waaien. Maar heeft u ook al heel wat nachtrust verloren aan dat gezoem van de muggen en andere insekten? 

De duurzame hor-systemen van TOP Workum zijn hiervoor de oplossing. Wij leveren hor-systemen voor ramen,deuren en dakramen in verschillende vormen en maten. Onze horren zijn mooi en makkelijk in onderhoud en gebruik.

Hooikoorts?

Maar horren kunnen meer dan alleen de insecten buiten houden. Steeds meer mensen hebben last van hooikoorts. Lastig als u de pollen uit uw huis wilt houden maar toch wilt en moet ventileren. Met een speciaal pollendoek in uw hor is dat probleem opgelost. U slaapt heerlijk in uw frisse slaapkamer.  

Leefcomfort

Horren verbeteren het leefcomfort in huis aanzienlijk. Er zijn diverse praktische en sfeervolle oplossingen mogelijk en er is altijd een hor die past bij de sfeer en stijl van uw pand. 

 

n word

 

 

De raamrolhor Contour is een veelzijdig rolhorsysteem met als bijzondere eigenschap dat alle montagemateriaal voor het oog onzichtbaar is. Het rolhorsysteem laat zich dan ook combineren met elk interieur. De Contour is geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis en kan zowel tegen als in het raamkozij

en aangebracht. Deze veelzijdigheid in toepassing maakt de Contour geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.

Contour: de nieuwe innovatieve rolhordeur Met een fraai afgerond design sluit dit ultramoderne horsysteem feilloos aan op uw deurkozijn, zowel er tegen als er in gemonteerd. Het montagemateriaal is onzichtbaar weggewerkt, waardoor de hor zich stijlvol laat combineren met elk interieur. De Contour heeft een unieke gaasgeleiding en is geschikt voor binnen- of buitengebruik. De Contour is voorzien van een wind- en tochtbestendige gaasopsluiting met de beproefde Hamstra nylon runners.