Zonwering

Iedereen verlangt naar de zomer en de zon. Lekker achterover op het terras met een boek en een verkoelend drankje. Toch ervaren wij de zon niet altijd als prettig. Een overdaad aan zonnestralen in of om ons huis trachten wij te voorkomen door het plaatsen van zonwering. Omdat elk pand anders is en ieder persoon zijn eigen wensen heeft bestaan er verschilllende soorten zonwering, zodat esthetische vormgeving en functionaliteit hand in hand kunnen gaan!


- Uitvalschermen

Met een uitverscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met veriabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen f te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.


- Markiessystemen

De meeste fraaie zonwering is de markies; ongevoelig voor zijdelingse zoninval n door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen!


- Rolluiksystemen

Een veilig gevoel is erg belangrijk. Rolluiken zijn de oplossing tegen inbraak en inkijk. De rolluiken zijn vervaardigt uit het sterkste aluminium en bevatten isolerende materialen; u heeft geen geluidsoverlast meer en bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.