Horren

Wanneer de zomer voor de deur staat hoopt iedereen op zonnig en warm weer. Dit warme weer houdt in dat het in huis ook warmer wordt. Niets is dan lekkerder om de ramen open te gooien en de zomerse wind door huis te laten waaien. Maar heeft u ook al heel wat nachtrust verloren aan dat gezoem van de muggen en andere insekten? 

De duurzame hor-systemen van TOP Workum zijn hiervoor de oplossing. Wij leveren hor-systemen voor ramen,deuren en dakramen in verschillende vormen en maten. Onze horren zijn mooi en makkelijk in onderhoud en gebruik.

Hooikoorts?

Maar horren kunnen meer dan alleen de insecten buiten houden. Steeds meer mensen hebben last van hooikoorts. Lastig als u de pollen uit uw huis wilt houden maar toch wilt en moet ventileren. Met een speciaal pollendoek in uw hor is dat probleem opgelost. U slaapt heerlijk in uw frisse slaapkamer.  

 

Leefcomfort

Horren verbeteren het leefcomfort in huis aanzienlijk. Er zijn diverse praktische en sfeervolle oplossingen mogelijk en er is altijd een hor die past bij de sfeer en stijl van uw pand. 

 

          

 

 

Ga naar de mogelijkheden van Unilux Horren 

 

 

                                             unilux banner