Binnen zonwering

Als binnen zonwering worden jaloezieën het meest toegepast. Deze raambekleding werd vroeger veelal toegepast in grote gebouwen maar tegenwoordig ook in woningen. Belangrijk is dat het binnenklimaat in de woning aangenaam blijft met een uitstekende daglichtregulering. Jaloezieën zijn er in vele modellen en kleurvariaties en nagenoeg onderhoud vrij. Omdat deze altijd op maat gemaakt moet worden, komen wij altijd bij u thuis opmeten en later ook ophangen.

 

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor bijna elk type raam. Ze geven u veel privacy. Uitgevoerd met een zijgeleiding zijn ze ook geschikt voor hellende vlakken zoals bijvoorbeeld een dakraam. Er kan gekozen worden uit diverse materiaal soorten zoals bijvoorbeeld aluminium of in hout en geheel passend in uw interieur. 

Er kan een gekozen worden voor een handmatige bediening met optrekkoord en een draaistang om de lichtinval te regelen of meer geautomatiseerd d.m.v. een afstandsbediening. Een volledig weersafhankelijke aansturing behoord ook tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de mogelijkheden van Horizontale jaloezieën

 

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden ook wel lamellen genoemd zijn geschikt voor grote als kleine ruimtes. Ze kunnen eenvoudig naar links of rechts worden geschoven en eenvoudig gedraaid worden. De bediening voor het naar links en recht schuiven en het draaien gebeurt door koorden of meer geautomatiseerd d.m.v. een afstandsbediening. Een volledig weersafhankelijke aansturing behoord ook tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de mogelijkheden van Verticale jaloezieën of neem direct contact op met ons.